+ 31(0)20 66 25 030 info@avb-law.nl

Onze mensen

Kennis, ervaring, inlevingsvermogen… van een letselschadeadvocaat mag je niet minder verwachten. Wel meer. AVB Law is meer.

Er is haast geen rechtsgebied dat persoonlijker is dan dat van de letselschade. Vaak voelen onze cliënten zich op hun kwetsbaarst wanneer zij ons benaderen. Misschien jij nu ook wel. Weet echter dat we dit traject samen afleggen. En dat we tot het uiterste gaan om jouw belangen te behartigen.

Omdat we aan het begin van het traject samen met jou een behandelplan opstellen, weet je precies waar je aan toe bent. We zorgen ervoor dat er zo spoedig mogelijk duidelijkheid is over het opgelopen letsel en de daaruit voortvloeiende (financiële) schade. Bijvoorbeeld vanwege het inschakelen van huishoudelijke hulp, inkomensderving, medische kosten en smartengeld. Gedurende het traject houden we jou steeds op de hoogte van de stand van zaken.

We durven te stellen dat we erg goed zijn in ons vak. Niet alleen omdat we de wet op ons duimpje kennen, financieel en juridisch uitstekend onderlegd zijn en krachtig weten te onderhandelen met verzekeringsmaatschappijen. Ook, en vooral, omdat we anders kijken naar onze cliënt en zijn behoeften. En zo tot onverwachte, en zeer bevredigende, oplossingen komen. Voor onze particuliere cliënten en voor ondernemers.

Je zou ons liever niet nodig hebben. Maar heb je onverhoopt letselschade opgelopen, vertrouw dan op AVB Law.

Letselschade opgelopen?

Babette van Beest

info@avb-law.nl
0634015307

Cliënten over Babette in drie woorden;
Creatief, Nauwkeurig en Sympathiek

Opleidingen:
Vrije Universiteit, Rechtsgeleerdheid
LSA/Grotius Specialisatieopleiding Personenschade

Lidmaatschappen: WAA, Nationaal Keurmerk Letselschade, LSA.

Babette heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

– Letselschaderecht
– Slachtofferrecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Publicaties:

B. VAN BEEST, “Jurisprudentieoverzicht – Affectieschade bij ernstig en blijvend letsel”, LenS 2021, nr. 2, 14-21

B. VAN BEEST, “Inschakeling van een deskundige Via de deelgeschilprocedure of een voorlopig deskundigenbericht?”, LenS 2021, nr. 3, 25-32

B. VAN BEEST, “De rechtsregel uit arrest Manege Nieuw Amstelland door de jaren heen Primaire en secundaire verdelingsmaatstaf bij letselschade door een paard”, LenS 2022, nr. 1, 14-20

F. ELEMANS en B. VAN BEEST, “Vaststellen van urenbeperking in letselschadezaken – Sociaal verzekeringsrecht sluit onvoldoende aan bij civiel schadevergoedingsrecht”, LenS 2022, nr. 3, 17-22

Mr. B. (Babette) van Beest, ‘Letselschade opgelopen door gedetineerden tijdens arbeid in de penitentiaire inrichting. Is de Staat op grond van de zorgplicht in beginsel aansprakelijk?’, Nederlands Tijdschrift voor Strafrecht 2023-2, p. 79-88

Raymond Alberts


Cliënten over Raymond in drie woorden;

Oprecht, Toegankelijk en Volhardend                  

Opleidingen:

Vrije Universiteit, Rechtsgeleerdheid
LSA/Grotius Specialisatieopleiding Personenschade

Lidmaatschappen: LSA, WAA en Nationaal Keurmerk Letselschade

Raymond heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

– Letselschaderecht
– Slachtofferrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

 Sanna van der Laan

0630350411


Cliënten over Sanna in drie woorden;

Actief, Betrokken en Vriendelijk

Opleidingen:
Universiteit van Amsterdam, Rechtsgeleerdheid

Lidmaatschappen: WAA en Nationaal Keurmerk Letselschade

Sanna volgt op dit moment de LSA/Grotius Specialisatieopleiding Personenschade.

 

mr. C. Dijkhuis
juridisch medewerker

mr. G. Kramer
juridisch medewerker

ADRES

Postbus 51067
1007 EB
Amsterdam

Contact

+ 31 (0) 20 662 50 30
info@avb-law.nl

Overig

KvK nr. 63982544
BTW: NL824161543B01
BANK: NL94 ABNA 0471 0660 79