+ 31(0)20 66 25 030 info@avb-law.nl

Onze mensen

Kennis, ervaring, inlevingsvermogen… van een letselschadeadvocaat mag je niet minder verwachten. Wel meer. AVB Law is meer.

Er is haast geen rechtsgebied dat persoonlijker is dan dat van de letselschade. Vaak voelen onze cliënten zich op hun kwetsbaarst wanneer zij ons benaderen. Misschien jij nu ook wel. Weet echter dat we dit traject samen afleggen. En dat we tot het uiterste gaan om jouw belangen te behartigen.

Omdat we aan het begin van het traject samen met jou een behandelplan opstellen, weet je precies waar je aan toe bent. We zorgen ervoor dat er zo spoedig mogelijk duidelijkheid is over het opgelopen letsel en de daaruit voortvloeiende (financiële) schade. Bijvoorbeeld vanwege het inschakelen van huishoudelijke hulp, inkomensderving, medische kosten en smartengeld. Gedurende het traject houden we jou steeds op de hoogte van de stand van zaken.

We durven te stellen dat we erg goed zijn in ons vak. Niet alleen omdat we de wet op ons duimpje kennen, financieel en juridisch uitstekend onderlegd zijn en krachtig weten te onderhandelen met verzekeringsmaatschappijen. Ook, en vooral, omdat we anders kijken naar onze cliënt en zijn behoeften. En zo tot onverwachte, en zeer bevredigende, oplossingen komen. Voor onze particuliere cliënten en voor ondernemers.

Je zou ons liever niet nodig hebben. Maar heb je onverhoopt letselschade opgelopen, vertrouw dan op AVB Law.

Letselschade opgelopen?

Babette van Beest

info@avb-law.nl
0634015307

Cliënten over Babette in drie woorden;
creatief, nauwkeurig en sympathiek

Opleidingen:
Rechtsgeleerdheid, VU
LSA/Grotius Specialisatieopleiding Personenschade

Lidmaatschappen: WAA, Nationaal Keurmerk Letselschade, LSA.

Babette heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

– Letselschaderecht
– Slachtofferrecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Publicaties Babette:

“Jurisprudentieoverzicht – Affectieschade bij ernstig en blijvend letsel”, LenS 2021, nr. 2, 14-21

“Inschakeling van een deskundige Via de deelgeschilprocedure of een voorlopig deskundigenbericht?”, LenS 2021, nr. 3, 25-32

“De rechtsregel uit arrest Manege Nieuw Amstelland door de jaren heen Primaire en secundaire verdelingsmaatstaf bij letselschade door een paard”, LenS 2022, nr. 1, 14-20

“Vaststellen van urenbeperking in letselschadezaken – Sociaal verzekeringsrecht sluit onvoldoende aan bij civiel schadevergoedingsrecht”, LenS 2022, nr. 3, 17-22

 ‘Letselschade opgelopen door gedetineerden tijdens arbeid in de penitentiaire inrichting. Is de Staat op grond van de zorgplicht in beginsel aansprakelijk?’, Nederlands Tijdschrift voor Strafrecht 2023-2, p. 79-88

 “Evaluatie Wet affectieschade; Uitbreiding van kring van gerechtigden met broers en zussen?”, LenS 2023, nr. 3, 23-29

Raymond Alberts


Cliënten over Raymond in drie woorden;

oprecht, toegankelijk en volhardend                  

Opleidingen:

Rechtsgeleerdheid, VU
LSA/Grotius Specialisatieopleiding Personenschade

Lidmaatschappen: LSA, WAA en Nationaal Keurmerk Letselschade

Raymond heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd:

– Letselschaderecht

 

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Sanna van der Laan

0630350411


Cliënten over Sanna in drie woorden;

actief, betrokken en rechtvaardig

Opleidingen:

Rechtsgeleerdheid, UvA
LSA/Grotius Specialisatieopleiding Personenschade

Lidmaatschappen: WAA en Nationaal Keurmerk Letselschade

Sanna is advocaat in dienst bij AVB Law. Dat betekent dat zij alleen optreedt voor AVB Law.

Sanna heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

– Letselschaderecht
– Slachtofferrecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

 

Girthe Kramer

g.kramer@avb-law.nl

Jamie Jagdewsing

j.jagdewsing@avb-law.nl

Carlien Dijkhuis

c.dijkhuis@avb-law.nl

ADRES

Postbus 51067
1007 EB
Amsterdam

Contact

+ 31 (0) 20 662 50 30
info@avb-law.nl

Overig

KvK nr. 63982544
BTW: NL824161543B01
BANK: NL94 ABNA 0471 0660 79