+ 31(0)20 66 25 030 info@avb-law.nl

Financieel

Als slachtoffer van letselschade heb je recht op juridische bijstand van een advocaat. En dat kost geld. Toch kost de juridische bijstand van AVB Law onze cliënten meestal niets. Want de advocatuurkosten in personenschadezaken waarin niet wordt geprocedeerd, worden doorgaans volledig op de aansprakelijke partij verhaald.

Tijdens een eerste (kosteloze en) vrijblijvende gesprek bespreken we de haalbaarheid van jouw zaak. Kunnen onze werkzaamheden niet op de aansprakelijke partij worden verhaald, dan laten we dat jou op tijd weten. Als je dat wilt, kunnen we de letselschadezaak gewoon voortzetten, al werken we in dat geval op basis van een uurtarief en brengen we de kosten bij jou in rekening. Dat doen we ook met externe kosten, zoals die van de werkzaamheden van een medisch adviseur. Nog voordat wij starten met jouw zaak maken we hier duidelijke afspraken over.

Babette van Beest

info@avb-law.nl
0634015307

Cliënten over Babette in drie woorden;
Creatief, Nauwkeurig en Sympathiek

Opleidingen:
Vrije Universiteit, Rechtsgeleerdheid
LSA/Grotius Specialisatieopleiding Personenschade

Lidmaatschappen: WAA, Nationaal Keurmerk Letselschade, LSA.

Babette heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

- Letselschaderecht
- Slachtofferrecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Raymond Alberts


Cliënten over Raymond in drie woorden;

Oprecht, Toegankelijk en Volhardend                  

Opleidingen:

Vrije Universiteit, Rechtsgeleerdheid
LSA/Grotius Specialisatieopleiding Personenschade

Lidmaatschappen: LSA, WAA en Nationaal Keurmerk Letselschade

Raymond heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

- Letselschaderecht
- Slachtofferrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

 Sanna van der Laan

0630350411


Cliënten over Sanna in drie woorden;

Actief, Betrokken en Vriendelijk

Opleidingen:
Universiteit van Amsterdam, Rechtsgeleerdheid

Lidmaatschappen: WAA en Nationaal Keurmerk Letselschade

Sanna volgt op dit moment de LSA/Grotius Specialisatieopleiding Personenschade.

 

Publicaties:

B. VAN BEEST, “Jurisprudentieoverzicht - Affectieschade bij ernstig en blijvend letsel”, LenS 2021, nr. 2, 14-21

B. VAN BEEST, “Inschakeling van een deskundige Via de deelgeschilprocedure of een voorlopig deskundigenbericht?”, LenS 2021, nr. 3, 25-32

B. VAN BEEST, “De rechtsregel uit arrest Manege Nieuw Amstelland door de jaren heen Primaire en secundaire verdelingsmaatstaf bij letselschade door een paard”, LenS 2022, nr. 1, 14-20

F. ELEMANS en B. VAN BEEST, “Vaststellen van urenbeperking in letselschadezaken - Sociaal verzekeringsrecht sluit onvoldoende aan bij civiel schadevergoedingsrecht”, LenS 2022, nr. 3, 17-22

ADRES

Postbus 51067
1007 EB
Amsterdam

Contact

+ 31 (0) 20 662 50 30
info@avb-law.nl

Overig

KvK nr. 63982544
BTW: NL824161543B01
BANK: NL94 ABNA 0471 0660 79