+ 31(0)20 66 25 030 info@avb-law.nl
Omschrijving van de functie:

Je start bij een kleinschalig, maar warm en jong kantoor die uitsluitend slachtoffers bijstaat. Het gaat om letselschade in al haar facetten (bedrijfsongevallen, wegbeheerdersaansprakelijkheid, verkeersongevallen) en in mindere mate medische aansprakelijkheid. Ook staan wij benadeelde partijen bij in het strafproces. Het gaat om inhoudelijke dossierbehandeling.

Arbeidsvoorwaarden:

40-urige werkweek, contract conform de Orde van Advocaten (eerstejaars stagiaire). Werktijden van 09:00 – 17:30 uur op ons kantoor in hartje Amsterdam.

Overige eisen profiel kandidaat:

In letselschade is het belangrijk om als belangenbehartiger je cliënten professioneel en in alle gevallen gelijk bij te staan. De cliënten zijn erg divers, je moet daarom goed met mensen om kunnen gaan. Ook is het goed te beseffen dat het behandelen van een letselschadezaak soms heftig kan zijn, zoals bijv. overlijdensschades. Verder moet je ook een zakelijke kant hebben, omdat je met wederpartijen (veelal de verzekeraar) moet onderhandelen. Tot slot is het van belang dat je kunt en wilt procederen. Wij hechten veel waarde aan academische kennis en bij medewerkers is de Grotius opleiding personenschade een pre. Ook moet je de Engelse taal beheersen.

Solliciteren?

Graag een mailtje sturen naar: info@avb-law.nl